Julie's (Julie) GM Application :D~~~~~~

Go down

Julie's (Julie) GM Application :D~~~~~~

Post  pwhahaha on Fri Jul 02, 2010 2:06 pm

1) What are you applying for? (GM, or Intern) { A GM is when your held responsible for hacking, not obeying rules, etc. Intern is just to help, and you know your not THAT responsible and when the Admin checks on you, they will higher your GM level to a GM. }
Answer: I am applying for GM Smile
2) What is your name?
Answer: My name is Julie <3
3) How old are you? If your younger than 14, you may NOT apply. ( Do not say your 13, do not say your almost 14, do not say you 13 1/2, do not lie because I will find out based on your maturity, do not leave this blank )
Answer: I am 16 years old :3
4) How often will you go on?
Answer: I go on very often. I can go on at times around 8AM in the morning to 5PM in the night *~*
5) What is your Timezone?
Answer: Eastern Time Zone in the United States of America (USA). Eastern Standard Time (EST)

6) Where do you live?
Answer: I live in New York in the USA.(United States of America) Very Happy
7) What will you do if you see someone hacking?
Answer:I will not panic, and ban them right away. I will make sure to ask them why, and then ban them if needed to.
Cool How will you act towards a player who harasses you?
Answer: I will give them a warning, but not be mean.
9) Are you positive that you are responsible for being a GM/Intern?
Answer: Yes. I am positive<3
10) What will you do if a ''noob'' begs for mesos, items, or NX?
Answer: I will tell them "Please do not beg. We all made our own money and NX. So please get your own money and NX."
11) How will you treat Maple Voyagers?
Answer: I will treat them fair and as if they are my friends Very Happy
12) You MUST agree to obey the Admin. Agree by saying "I Agree".
___________________________________________________________
Answer: I agree.

*(I did not make a character in Maple Voyage yet).
**I am also Admin Karen's sister
***More about myself: I am a motivated person, and I will do my best to achieve anything Smile
In my spare time, I read, and watch Maple Videos Very Happy. I also play maple.


Last edited by pwhahaha on Sat Jul 03, 2010 7:06 am; edited 2 times in total
avatar
pwhahaha

Posts : 6
Join date : 2010-07-02
Age : 24
Location : New York

View user profile

Back to top Go down

Nice App

Post  Admin on Fri Jul 02, 2010 2:11 pm

Great App, Julie!
Be sure to include more details next time when you answer questions, though. Smile
Your hired<3.
Not because your my sister, but because I know your responsible. ^^;

~Admin Karen
avatar
Admin
Admin

Posts : 10
Join date : 2010-07-01

View user profile http://maplevoyagebeta.omgforum.net

Back to top Go down

Thanks :)

Post  pwhahaha on Fri Jul 02, 2010 3:05 pm

Lol.
I'll keep in mind to add more detail. and Thanks Smile
avatar
pwhahaha

Posts : 6
Join date : 2010-07-02
Age : 24
Location : New York

View user profile

Back to top Go down

Re: Julie's (Julie) GM Application :D~~~~~~

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum